W wydarzeniu weźmiemy udział jako cała Fundacja – podopieczni, pracownicy, przyjaciele FundacjiDołącz do nas! Zostań wolontariuszem/wolontariuszkom.

ColorRun 52

Twoje zadania:

• Pomoc OzN (osobom z niepełnosprawnościom) w przygotowaniu do startu w biegu;
  • towarzyszenie OzN w przemieszczaniu się po trasie The Color Run -  wspólne uczestniczenie w biegu, w tym asystowanie osobom poruszającym się na wózkach – popychanie po trudniejszym terenie czy np. podanie wody;
  • wspólne tworzenie przestrzeni gdzie wszyscy są równi;
  • integracja i dobra zabawa!

Co oferujemy?

• Przygotowanie z podstaw asystowania OzN – asertywność i asekuracja;
  • Rozwinięcie kompetencji miękkich – głównie komunikacyjnych;
  • Ubezpieczenie NNW;
  • Dużo pozytywnej energii, przygodę w gronie pozytywnie zakręconych ludzi w Najszczęśliwszych 5 kilometrach na Świecie!

Kiedy?

6 czerwca 2020, godz. 13.30-18.00

W zgłoszeniu napisz kilka słów o sobiePrześlij je na adres[email protected]

Niektórzy z naszych Podopiecznych podejmują wyzwanie i pokonują całą trasę 5 km sami, jak Monika - zobacz relację z 2019: https://www.facebook.com/watch/?v=430495457500968

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a