Poszukujemy osób, które pomogą nam podczas II Konferencji o seksualności i rodzicielstwie osób z niepełnosprawnością ruchową„SEKS ON”.Jest to jedno z pierwszych takich wydarzeń w kraju, gdzie będzie przestrzeń do rozmowy na ważne dla wszystkich tematy, które wciąż pozostają tabu. Więcej informacji znajdziecie na stronie www.sekson.pl.

WoloSeksON

To dla Ciebie jeśli:

• Lubisz przebywać wśród ludzi;
  • Masz otwartą głowę;
  • Chcesz rozwinąć swoje umiejętności organizacyjne i komunikacyjne;
  • Masz czas 27 i 28czerwca.

Mile widziane, ale niekonieczne

• Doświadczenie we wspieraniu organizacji wydarzeń/konferencji
  • Doświadczenie w kontaktach z OzN,

Zadania, których możesz się spodziewać podczas wydarzenia

• Towarzyszenie i wsparcie gości – zarówno prelegentów jak i uczestników: kierowanie w odpowiednie miejsca, pomoc przy zajmowaniu miejsc, odpowiadanie na ich pytania i prośby, rozmowa;
  • Pomoc w działaniach rejestracyjnych;
  • Wspieranie gości podczas przerw kawowych i lunchowych;
  • Pomoc w posprzątaniu sali

Co oferujemy?

• Szkolenie organizacyjne z elementami podstaw asertywności wobec OzN, które będzie dobrym wstępem do poznania specyfiki pracy z osobami niepełnosprawnymi;
  • Możliwość zdobycia doświadczenia w organizacji konferencji;
  • Szansę na rozwój kompetencji społecznych, głównie komunikacyjnych;
  • Certyfikat lub/i zaświadczenie o odbytym wolontariacie;
  • Dostęp do niszowej wiedzy;
  • Wspólne działanie przy innowacyjnym projekcie.

Informacje organizacyjne:

• Czas27  28 czerwca, w godzinach 8.00 – 19.00, super jeśli możesz być z nami przez całe dwa dni ale jeśli możesz poświęcić nam tylko trochę czasu to jak najbardziej zapraszamy (minimum 4 godziny);
  • Miejscepodamy wkrótce

Zgłoszenie prześlij do czerwca na adres [email protected]W wiadomości napisz, kiedy dokładnie możesz nam pomóc.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a