Zostań wolontariuszem Avalon Extreme!

Nie boisz się wyzwań i chcesz dołączyć do społeczności Avalon EXTREME?

PaintBall 42

Proponujemy:

• wolontariat akcyjny – podczas naszych zawodów i wydarzeń (najczęściej w weekendy)
  • wolontariat stały – pomoc w treningach rugby/crosstraining (w tygodniu, popołudniami, tyle razy ile chcesz)

Zadania

Pomoc techniczna w treningach i turniejach rugby, crossfit, sitwake, asystowanie ON. Sędziowanie na zawodach motoryzacyjnych, rugby, wakeboardowych, crossfitowych i biegach ekstremalnych dla osób z niepełnosprawnością. Wsparcie graficzne, sportowe, marketingowe, fotograficzne, medialne lub inne – jesteśmy otwarci na współpracę, nowe pomysły i wszystko, czym możesz się z nami podzielić.

Minimalny wiek wolontariusza: 15 lat

Workout Battle 39

Masz pytania, chcesz się zgłosić? Skontaktuj się z nami: [email protected]

Więcej informacji: https://avalonextreme.pl/wolontariat/

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a