Pełno(s)prawnie seksualni

Dołącz do akcji organizowanej przez projekt Sekson i markę Your KAYA Czytaj więcej...

Wyślij SMS charytatywny!

Okaż wsparcie podopiecznym Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Załóż subkonto!

Poznaj możliwości, które Ci daje Fundacja Avalon. Czytaj więcej...

Zbadaj się. Nie odkładaj!

Odkryj Mapę Dostępności Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Aktywność kluczem do niezależności

Weź udział w bezpłatnym projekcie współfinansowanym ze środków PFRON, także online. Czytaj więcej...

Nasze projekty

Numer KRS: 0000270809

Numer konta: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Dane do przelewów walutowych i zagranicznych

Fani Mani - nowy sposób zbierania środków na subkoncie!

Nasza Fundacja rozpoczęła współpracę z serwisem FaniMani.pl, dzięki któremu osoby robiące zakupy przez Internet mogą pomagać wybranym organizacjom. W programie uczestniczy ponad 500 wiodących sklepów internetowych, a kupowanie za pośrednictwem tego serwisu nie generuje dodatkowych kosztów! Kupujący robi zakupy za taką samą cenę, a sklep przekazuje część z zysku na rzecz wybranej przez Kupującego organizacji...

Szanowni Państwo,

Już teraz mogą Państwo w bardzo prosty sposób zbierać dodatkowe środki na swoim subkoncie!

Razem z FaniMani przygotowaliśmy specjalny system umożliwiający przekazywanie wpłat nie tylko dla Fundacji, ale także na rzecz konkretnych Podopiecznych. Jako pierwsi otrzymaliśmy taką możliwość, której byliśmy inicjatorami i dziś z dumą możemy Państwa o tym powiadomić :-) Na chwilę obecną tylko Podopieczni Fundacji Avalon mogą korzystać indywidualnie z takiej formy wsparcia. Serdecznie zachęcamy do skorzystania z tej możliwości.

Jak to działa?

1. Kupujący zakłada własne konto na www.fanimani.pl i loguje się na nie
  2. Będąc zalogowanym na swoim koncie Kupujący wybiera Fundację Avalon jako cel, który chce wesprzeć
  3. Następnie Kupujący wybiera Podopiecznego, któremu chce pomóc, wpisując jego identyfikator w polu "Dodatkowe informacje" (pole to znajduje się w zakładce: "Moje konto" - "Ustawienia")
  4. Robi zakupy w wybranym sklepie internetowym, klikając logo sklepu na stronie FaniMani
  5. Sklep przekazuje część zysku na wskazane przez Kupującego subkonto!

Więcej na temat kupowania i pomagania przez FaniMani znajdą Państwo tutaj: https://fanimani.pl/

Jak widać, korzystanie z FaniMani jest bardzo proste, dlatego warto powiadomić o tym jak największą liczbę osób! Im więcej osób zachęcicie Państwo do zakupów w ten sposób, tym więcej będzie wpływów na Państwa subkonto.

OD CIEBIE ZALEŻY ILE WPŁAT UZBIERASZ!

Aby ułatwić Państwu apelowanie przygotowaliśmy ulotki informacyjne, które możemy wydrukować dla Państwa bezpłatnie w ilości 200 sztuk. Ponadto, udostępnimy Państwu także ulotkę elektroniczną, którą można np. rozsyłać drogą mailową lub zamieszczać na portalach społecznościowych.

Jeśli są Państwo zainteresowani otrzymaniem ulotek o FaniMani to prosimy o kontakt mailowy ([email protected]) lub telefoniczny (22 266 82 36, 666 324 328). Prosimy o określenie jaką formę ulotki chcą Państwo otrzymać (papierowa i / lub elektroniczna) oraz w jakiej ilości.

W razie pytań prosimy o kontakt.

Kontaktując się z Fundacją Avalon w związku z wyżej zamieszczonym artykułem oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem korzystania z usług Serwisu FaniMani.pl zamieszczonym na stronie internetowej Fundacji Avalon i akceptuję jego warunki.