Przekaż 1% podatku

Okaż wsparcie podopiecznym Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Załóż subkonto!

Poznaj możliwości, które Ci daje Fundacja Avalon. Czytaj więcej...

Zbadaj się. Nie odkładaj!

Odkryj Mapę Dostępności Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Aktywność kluczem do niezależności

Weź udział w bezpłatnym projekcie współfinansowanym ze środków PFRON, także online. Czytaj więcej...

Nasze projekty

Numer KRS: 0000270809

Numer konta: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Dane do przelewów walutowych i zagranicznych

Aktualności

Lubisz pracę nad papierami a liczby nie są Ci straszne? Jeśli tak, to sprawdzisz się u nas jako Asystent/ka ds. weryfikacji wniosków o dofinansowanie ! :)

Fundacja Avalon, której wizją jest świat bez barier, w którym osoby z niepełnosprawnością są aktywne i mają równe szanse na realizację swoich planów oraz ambicji poszukuje

kandydata/kandydatki na stanowiska Asystenta/tki Projektu do Działu Subkont w zakresie:

WNIOSKÓW O DOFINANSOWANIE

Lubisz pracę nad papierami a liczby nie są Ci straszne? Jeśli tak, to sprawdzisz się u nas jako Asystent/ka ds. weryfikacji wniosków o dofinansowanie. Proces realizacji wniosków z subkont w każdej Fundacji może być inny ale my pokażemy Ci jak Fundacja Avalon wypłaca środki zgodnie z wolą Podopiecznych. Stawiamy na sprawną obsługę oraz przejrzyste zasady dotyczące korzystania z subkont.

Nie obawiaj się jednak że wnioski to będzie jedyne co zobaczysz w Fundacji – poznasz również pozostałe aspekty naszej codziennej pracy :)

Oferujemy interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi. Szereg możliwości pożytecznego spędzania czasu i wykorzystywania swojej energii. Oferujemy umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17, wynagrodzenie po okresie próbnym w wysokości 2 300 zł netto. Miejsce pracy: Warszawa ul. Domaniewska 50A

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę chociażby od zaraz prześlij swoje CV na adres: [email protected]

w tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: ASYSTENT/KA PROJEKTU

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 266 82 36, 666 324 328lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Asystenta/tkę Projektu, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.