Your KAYA wspiera projekt Sekson. Weź udział w specjalnej akcji sprzedażowej.

W ramach trwającej od 5 maja inicjatywy edukacyjnej “Pełno(s)prawnie seksualni”, którą prowadzimy we współpracy z marką Your KAYA, zapraszamy do wzięcia udziału w wyjątkowej akcji sprzedażowej.

Akcja sprzedażowa na rzecz Fundacji Avalon zaplanowana została na 8 – 10 maja. Każdy, kto nabędzie w tych dniach produkty marki Your KAYA, wesprze Fundację w realizacji działań na rzecz dostępności placówek medycznych i specjalistów, a także edukacji w zakresie seksualności i rodzicielstwa osób z niepełnosprawnością ruchową.
Your KAYA przekaże 10% ze sprzedaży swoich produktów na rzecz rozwoju projektu Sekson.

Dlatego też zapraszamy do zrobienia zakupów w sklepie Your KAYA, a tym samym wsparcia naszych inicjatyw!

Your KAYA to społecznie odpowiedzialna, ekologiczna marka naturalnych produktów dla ciała i duszy, oferująca między innymi w 100% bawełniane podpaski, tampony i wegańskie kosmetyki, które są przyjazne zarówno ciału, jak i Ziemi. Your KAYA jest nastawiona na otwartość, inkluzywność i działa jak strefa komfortu, gdzie każda menstruująca osoba może czuć się swobodnie.