Szukamy asystenta/asystentki do Centrum Pomocy Uchodźcom z Niepełnosprawnościami z językiem ukraińskim

Władasz biegle językiem ukraińskim i rosyjskim? Lubisz pracować kreatywnie i mieć wpływ na rozwój projektów? Lubisz porządek w dokumentach i potrafisz tworzyć bazy danych? Masz wysoką umiejętność zarzadzania sobą w czasie, dobrze pracujesz w zespole i ważne jest dla Ciebie, by praca miała sens?

Jeśli na większość pytań odpowiadasz „tak”, to szukamy właśnie Ciebie!

Do nowo powstałego Centrum Pomocy Uchodźcom z Niepełnosprawnościami, Fundacja Avalon poszukuje pracowników na stanowisko:

Asystenta/Asystentki ds. projektu

Do twoich zadań będzie należało

współtworzenie Centrum Pomocy Uchodźcom z Niepełnosprawnościami (CPUzN), a w tym między innymi:

• Dbanie o jak najszerszą dystrybucję informacji nt. CPUzN w sieci, punktach pobytowych,
  • Przekazywanie informacji nt. proponowanego wsparcia CPUzN w kontakcie z innymi organizacjami,
  • Bieżąca obsługa skrzynki mailowej [email protected] i linii telefonicznej dedykowanej Centrum Informacyjnemu,
  • Pozyskiwanie aktywne darczyńców pod kątem zbiórki sprzętów ortopedycznych i środków higieny osobistej oraz dyspozycja do miejsc potrzebujących.

Wyślij do nas CV, jeśli:

• Wymóg konieczny - Posiadasz biegłą znajomość w mowie i w piśmie j. ukraińskiego i j.rosyjskiego (opcjonalnie),
  • Jesteś Komunikatywny/na,
  • Lubisz w pracy zaangażowanie i inicjatywę,
  • Posiadasz umiejętność posługiwania się Excelem w zakresie prowadzenia baz danych i ewidencji,
  • Nie straszna Ci praca w zespole,
  • Posiadasz umiejętność organizacji pracy w systemie hybrydowym,
  • Posiadasz dużą samodzielność w działaniu oraz umiejętność ustalania priorytetów zadań,
  • Potrafisz współpracować z innymi organizacjami/partnerami,
  • Posiadasz umiejętność prowadzenia kilku projektów jednocześnie.

Mile widziane:

• Znajomość środowiska NGOsów oraz pracy z osobami z niepełnosprawnościami.

Co oferujemy:

• Pracę od zaraz w młodym, ambitnym zespole z perspektywą rozwoju i awansu wewnątrz organizacji,
  • Pracę na pełen etat/umowę zlecenie
  • Wynagrodzenie w widełkach od 3900 do 4300 złotych brutto
  • Pracę w systemie hybrydowym
  • Po 3 miesięcznym okresie próbnym dodatkowe benefity – ubezpieczenie medyczne, karta Edenred

Rekrutacja trwa do 30 lipca 2022 roku

Swoje CV podeślij na adres: [email protected] w tytule maila wpisując stanowisko: Asystent/Asystentka ds. projektu. W ramach rekrutacji skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.”

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

„Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja AVALON Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 266 82 36, 666 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Asystent/ka Projektu, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.

Wesprzyj działania Fundacji Avalon