Miejsce pracy: Warszawa

Szukasz interesującej i twórczej pracy w organizacji pozarządowej?
To może być praca właśnie dla Ciebie.

Zakres obowiązków:

• Monitoring dostępnych funduszy krajowych i europejskich i weryfikacja możliwości pozyskania dofinansowania dla działań realizowanych przez Fundację.
  • Przygotowywanie zestawień, budżetów dla projektów dotacyjnych.
  • Opracowanie części merytorycznej dokumentacji aplikacyjnej, niezbędnej do pozyskania środków krajowych i unijnych.
  • Współudział w przygotowywaniu koncepcji projektów, w tym konstruowanie budżetów oraz harmonogramów realizacji.
  • Prowadzenie i rozliczanie projektów zgodnie z obowiązującymi dla poszczególnych programów wytycznymi i zasadami rozliczania projektów, w tym przygotowywanie sprawozdań oraz monitoring postępu rzeczowo-finansowego projektów.
  • Kontrola i nadzór nad jakością dokumentacji projektowej, opisywanie dokumentów księgowych w zakresie wymaganym do rozliczenia.
  • Prowadzenie i monitoring wskaźników, harmonogramu i budżetu.
  • Rozliczenie i stały nadzór nad realizacją projektu rehabilitacyjnego, wprowadzanie Ewidencji Godzin Wsparcia do systemu.
  • Nadzór i stały monitoring realizowanych godzin wsparcia beneficjentów projektu, stały kontakt z działem administracji w podejmowaniu decyzji związanych z godzinami realizowanej rehabilitacji.

Od kandydatów oczekujemy:

• Minimum 2 letniego doświadczenia w opracowywaniu dokumentacji aplikacyjnych oraz w rozliczaniu projektów współfinansowanych ze środków zewnętrznych (środki publiczne krajowe i europejskie), mile widziane doświadczenie w rozliczaniu projektów dofinansowanych przez PFRON.
  • Doświadczenia w przygotowaniu pism i prowadzeniu korespondencji prawno-finansowej, zapytań ofertowych.
  • Znajomości procedur i szczegółowych wytycznych niezbędnych do prawidłowej realizacji projektów dofinansowanych ze środków zewnętrznych oraz zagadnień dotyczących rozliczania, audytu i kontroli.
  • Bardzo dobra znajomość MS Office (przede wszystkim MS Excel).

Oferujemy:

• Stałą umowę o pracę na pełny etat.
  • Pracę pełną wyzwań, umożliwiających rozwój własnych kompetencji.
  • Wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia.
  • Pracę w dużej, rozpoznawalnej organizacji pozarządowej.
  • Dobrą atmosferę.
  • Pakiet benefitów pozapłacowych.

W tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: specjalista/ka ds. projektów dotacyjnych

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/chciałabyś podjąć pracę od zaraz prześlij swoje CV na adres: [email protected]

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon”.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

„Wyrażam dla Fundacji Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji”.

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon- Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 349 97 71, 796 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko specjalisty/tki ds. projektów dotacyjnych, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.