Kim jesteśmy? Jedną z największych organizacji pozarządowych w Polsce wspierających osoby z niepełnosprawnością i przewlekle chore. Nasze działania prowadzimy w ramach projektów: Avalon Active (akywna rehabilitacja), Subkont (wsparcie finansowe), Sekson (seksualność i rodzicielstwo), Extreme (sporty ekstremalne), Helpuj.pl (platforma zbiórkowa). Wierzymy, że osoba z niepełnosprawnością może być samodzielna i aktywna w każdej sferze swojego życia. Zależy nam na zmianie postrzegania niepełnosprawności przez społeczeństwo i same osoby z niepełnosprawnością. Wspieramy poprzez rehabilitację, umożliwiamy dofinansowanie wydatków związanych z realizacją indywidualnych celów i pasji. Dajemy możliwość sportowego rozwoju w extremalnej formie. Ciągle się rozwijamy i wprowadzamy nieszablonowe rozwiązania. Z nami bariery nie istnieją!

Od zawsze zależy nam mocno na aktywnej obecności w mediach społecznościowych i budowaniu angażującej relacji z naszymi odbiorcami. Do naszego Zespołu Komunikacji i Promocji prowadzimy rekrutację na stanowisko:

Specjalista ds. mediów społecznościowych

Do Twoich zadań będzie należało:

• dbanie o wizerunek Fundacji w mediach społecznościowych
  • prowadzenie i moderacja kanałów społecznościowych Fundacji Avalon
  • tworzenie spójnej komunikacji projektów Fundacji w social mediach oraz stronie www
  • ustalanie i kontrolowanie harmonogramu publikacji
  • przygotowywanie angażujących treści, prostych grafik i video
  • prowadzenie i optymalizacja płatnych kampanii reklamowych w social mediach
  • ustalanie mediaplanów, optymalizacja budżetów, raportowanie efektów działań
  • monitorowanie efektywności podejmowanych działań w oparciu o przyjęte KPI oraz statystyki
  • reagowanie na wiadomości oraz komentarze użytkowników – moderacja kanałów
  • wspópraca z ambasadorami i partnerami fundacji oraz osobami zapraszanymi do projektów
  • zapobieganie i udział w zarządzaniu sytuacjami kryzysowymi
  • pomoc w tworzeniu treści tekstowych na potrzeby komunikacji zewnętrznej i wewnętrznej
  • współpraca z zespołem, innymi działami oraz podwykonawcami (głównie grafik)

Wyślij do nas CV, jeśli:

• Masz doświadczenie w obszarze social mediów
  • Masz doświadczenie w przygotowywaniu strategii komunikacji oraz prowadzeniu kampanii PPC
  • Znasz zaawansowane funkcje Facebooka, LinkedIn, Instagrama, Twittera i innych serwisów społecznościowych
  • Narzędzia typu Sotrender, Brand24, IMM, Google Analytics, Google Ads nie są dla Ciebie tajemnicą
  • Potrafisz prowadzić komunikację w kilku kanałach równocześnie
  • Wiesz na czym polega SEO i pozycjonowanie treści
  • Znasz proste programy graficzne i umiesz tworzyć proste formy video
  • Lubisz pomagać innym i chętnie się uśmiechasz
  • Masz rozwinięte kompetencje kulturowe, a także wrażliwość społeczną i empatię

Dlaczego warto do nas dołączyć?

• Jesteśmy fajnym, młodym, różnorodnym i dynamicznym zespołem, w którym dobrze się pracuje
  • Jesteśmy dużą i uznaną, a jednocześnie jedną z najbardziej dynamicznie rozwijających się organizacji pozarządowych w Polsce
  • Podpiszemy z Tobą umowę o pracę lub inną, jeśli taka będzie Twoja decyzja
  • Weźmiesz udział w realizacji ciekawych, angażujących i nowatorskich projektów
  • Mamy wygodne biuro na warszawskim Mokotowie z pyszną kawą z dobrego ekspresu
  • Rozwiniesz swoje umiejętności i pogłębisz doświadczenie w nowoczesnej komunikacji digital
  • Zyskasz satysfakcję z pracy o wymiarze społecznym, czując, że Twoja praca realnie zmienia codzienność osób z niepełnosprawnościami i przewlekle chorych w całej Polsce
  • Do umowy otrzymasz pakiet benefitów pozapłacowych
  • Swoją pracę będziesz mógł wykonywać częściowo zdalnie

Swoje CV z podeślij na adres [email protected] W ramach rekrutacji skontaktujemy się z wybranymi osobami, które poprosimy o wykonanie prostego zadania.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.”

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

„Wyrażam dla Fundacji Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36, 666 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Specjalista/ka, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.