Poszukujemy pracownika/czki do Działu Subkont!

Poszukujemy Kandydatki/kandydata na stanowiska Asystenta/tki Projektu w zakresie: Kontakt w Dziale Subkont

Zakres obowiązków:

• Praca z ludźmi
  • Bezpośredni kontakt z Beneficjentami
  • Udzielanie informacji i rozwiązywanie spraw nie do rozwiązania ;)
  • Bieżąca praca z dokumentami trafiającymi do biura Fundacji
  • Archiwizacja dokumentów
  • Wsparcie w bieżących obowiązkach pozostałych podzespołów
  • Wsparcie w działaniach komunikacyjnych Działu Subkont (zatem jeśli masz doświadczenie - zarówno prywatne jak i zawodowe - w prowadzeniu Facebooka, Instagrama bądź TikToka – będzie to dodatkowym atutem 😉)

Wymagania:

• Dyspozycyjność w wymiarze 8h dziennie (7h dziennie w przypadku osób z aktualnym orzeczeniem o niepełnosprawności)
  • Gotowość do pracy w biurze Fundacji oraz ewentualnej pracy zdalnej
  • Wykształcenie minimum średnie
  • Dokładność i zaangażowanie

Oferujemy:

• Umowę o pracę
  • Pracę na pełen etat, w godzinach między 8 a 16
  • Wynagrodzenie po 3 miesięcznym okresie próbnym 3346,75 zł brutto
  • Dodatkowe benefity po okresie próbnym (karta edenred i pakiet medyczny PZU)
  • Miejsce pracy: Domaniewska 50A Warszawa
  • Możliwość podjęcia pracy od zaraz
  • zostanie z nami na dłużej 😊

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę prześlij swoje CV na adres: [email protected] w tytule wiadomości wpisz „Rekrutacja dział subkont”

CV zbieramy do 24.12.2021 r.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.”

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli: Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.” Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja AVALON Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 266 82 36, 666 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected] Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Asystent/ka Projektu, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia. Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.

Wesprzyj działania Fundacji Avalon