Poszukujemy osób do prowadzenia szkoleń

Fundacja Avalon, w ramach inicjatywy Mapy Dostępności - ogólnopolskiej wyszukiwarki dostępnych gabinetów i specjalistów, specjalistek z doświadczeniem w pracy z osobami z niepełnosprawnościami - rusza ze szkoleniami pt. „Metoda sprawnego działania​, czyli Niezbędnik dla osób pracujących​ z pacjentami i pacjentkami z niepełnosprawnościami”.

Szukamy osób prowadzących szkolenia.

Zgłoś się, jeżeli:

• masz doświadczenie w pracy z osobami z różnymi niepełnosprawnościami lub jesteś samorzecznikiem, samorzeczniczką,
  • dysponujesz wiedzą w zakresie niepełnosprawności, dostępności,
  • masz doświadczenie i umiejętności trenerskie i chcesz poszerzać świadomość innych w kwestii komunikacji i pracy z pacjentami z niepełnosprawnościami.

Nie musisz wiedzieć wszystkiego o każdej niepełnosprawności – otrzymasz od nas materiały szkoleniowe i wsparcie merytoryczne. Szkolenia będą prowadzone przez dwie osoby. Będą odbywać się stacjonarnie w placówkach lub w formie online.

Oferta jest płatna.

Zgłoszenie należy wysłać na adres [email protected] i zawrzeć w nim informacje o swoim doświadczeniu lub/i załączyć dokumenty, które je potwierdzą. Prosimy także, o napisanie swojego numeru telefonu, do kontaktu telefonicznego.

Wesprzyj działania Fundacji Avalon