Fundacja Avalon zaprasza podopiecznych do zamawiania ulotek oraz wizytówek na 2023 rok

Dział Subkont Fundacji Avalon przygotował dla podopiecznych nowe wzory ulotek oraz wizytówek, zaktualizowane o zwiększoną wysokość odpisu podatku do 1,5%.

Warto się z odpowiednim wyprzedzeniem przygotować do nowego okresu rozliczeniowego, który rozpocznie się 1 stycznia 2023 roku. Zachęcamy do wcześniejszego zamówienia ulotek i wizytówek, które są niezastąpionym narzędziem do apelowania o wpłaty 1,5% podatku oraz darowizny.

Jak co roku każdy podopieczny może zamówić 200 sztuk darmowych i spersonalizowanych ulotek przygotowanych przez Fundację.

Wzorem roku ubiegłego przygotowaliśmy też szablon wizytówki. Zgodnie ze zgłaszanymi przez naszych odbiorców uwagami dodaliśmy miejsce na zdjęcie obok najważniejszych informacji  - numeru KRS Fundacji Avalon, numeru konta oraz identyfikatora beneficjenta. Każdy może zamówić 200 sztuk bezpłatnych wizytówek w ciągu roku. Wizytówek nie można zamienić na ulotki i odwrotnie.

Zachęcamy do przesyłania dyspozycji na adres [email protected], zgodnie z zasadami opisanymi w Poradniku: TUTAJ.

Wesprzyj działania Fundacji Avalon