Samochód z rampą dla osoby niepełnosprawnej, transport osób niepełnosprawnych

Firm produkujących tego typu pojazdy jest kilka, dealerów kilkudziesięciu - przede wszystkim w USA. Tak przystosowane samochody są już jednak dostępne w Europie a nawet w Polsce.

Np:
BraunAbility Rampvan®
IMS Rampvan
Unitedaccess
 Dealer

Dostepne modele samochodów:
Toyota Sienna
Honda Odysey
Dodge Caravan
Chrysler Voyager
Kia Carnival

braun2

entervan-xt

companionvanRE-1

04 08Sienna Rampvan

Standardowe Wyposażenie
Automatyczne drzwi boczne
The original door operator opens the sliding door at the touch of a button. The door can be operated with the standard remote control, or with one of the several interior control switches.

Automatyczne obniżanie pojazdu
The Rampvan features a “kneeling” system to make entering and exiting your vehicle even easier. An actuator lowers the rear suspension while the door opens, which reduces the slope of the automatic ramp.

Automatyczna Rampa
The lightweight ramp is offered in both In floor and Foldout versions, and offers unparalleled ease of access for wheelchair and scooter users. In the event of power failure, both the door and ramp can easily be operated manually.

Obniżona podłoga
Up to 10" lower than conventional minivans, the Rampvan's floor is lowered from the firewall to the rear axle. With a choice of three securement positions, wheelchair users can enjoy the ride — and the view — from their chair.

Wyjmowane i obracane siedzenia
Both the driver and passenger seat can easily be removed for those who wish to ride up front or drive. By simply unlocking the seat base from the vehicle, the entire assembly can be rolled out of the vehicle via the ramp and reinstalled just as easily

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a