• Osoba z niepełnosprawnością może być samodzielna i aktywna w każdej sferze swojego życia! Jeżeli też tak uważasz i chcesz stać Czytaj więcej...
  • Poszukujemy trzech osób na stanowiska: KONTAKT, ULOTKI i WNIOSKI. Czekamy na Twoje zgłoszenie :) Czytaj więcej...
  • Jesteś osobą z niepełnosprawnością? Chcesz pracować w Urzędzie m.st. Warszawy? Zachęcamy do zapoznania się z projektem realizowanym przez Stowarzyszenie „Niepełnosprawni dla Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fundacja Avalon, której wizją jest świat bez barier, w którym osoby z niepełnosprawnością są aktywne i mają równe szanse na realizację swoich planów oraz ambicji poszukuje

trzech kandydatów/kandydatek na stanowiska Asystenta/tki Projektu w zakresie:

KONTAKT:

Zawsze chciałaś/eś pracować z ludźmi? Lubisz udzielać informacji i rozwiązywać sprawy nie do rozwiązania? ;) nasze subkontowe stanowisko pierwszego kontaktu nauczy Cię jak radzić sobie w każdej sytuacji i perfekcyjnie organizować swoją pracę. Osoba na pierwszym kontakcie wie wszystko o subkontowych sprawach i potrafi udzielić informacji o pozostałych projektach Fundacji AVALON.

Jedyne czego potrzebujesz aby rozpocząć pracę na tym stanowisku (oprócz naszego solidnego przygotowania merytorycznego :) ) to własne chęci i uśmiech na twarzy :)

ULOTKI:

Jeśli masz lekkie piórko, empatyczną duszę i potrafisz kreatywnie podejść do otrzymanych tekstów – to idealne stanowisko dla Ciebie. Twoje zadanie to stworzyć razem z naszym nowym Podopiecznym, ulotkę papierową i profil na stronie www który zachęci Darczyńców do wsparcie konkretnej osoby. Nie martw się jeśli nie jesteś grafikiem i nigdy nie widziałeś zaplecza strony internetowej – wszystkiego Cię nauczymy :)

Oprócz opieki nad naszymi nowymi Podopiecznymi dowiesz się o subkontach wszystkiego – od procesu kwalifikacji subkont po realizację wniosków o dofinansowanie. Nic co subkontowe nie będzie dla Ciebie obce :)

WNIOSKI:

Lubisz pracę nad papierami a liczby nie są Ci straszne? Jeśli tak, to sprawdzisz się u nas jako Asystent/ka ds. realizacji wniosków o dofinansowanie. Proces realizacji wniosków z subkont w każdej Fundacji może być inny ale my pokażemy Ci jak Fundacja AVALON wypłaca środki zgodnie z wolą Podopiecznych. Stawiamy na sprawną obsługę oraz przejrzyste zasady dotyczące korzystania z subkont.

Nie obawiaj się jednak że wnioski to będzie jedyne co zobaczysz w Fundacji – poznasz również pozostałe aspekty naszej codziennej pracy :)

Oferujemy interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi. Szereg możliwości pożytecznego spędzania czasu i wykorzystywania swojej energii. Oferujemy umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17, wynagrodzenie po okresie próbnym w wysokości 2 300 zł netto. Miejsce pracy: Warszawa ul. Domaniewska 50A

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę od czerwca, lipca lub sierpnia prześlij swoje CV na adres: rekrutacja@fundacjaavalon.pl

w tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska które najbardziej Cię zaciekawiło: KONTAKT / ULOTKI / WNIOSKI

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon zgodnie z Ustawą z dn. 29/08/97 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 poz. 883. Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2135 z późn. zm.) informuję, iż administratorem dobrowolnie podanych danych jest Fundacja Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82/1, 04-620 Warszawa. Dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia i administrowania procesami rekrutacyjnymi, a także archiwizacją i wykorzystywaniem danych osobowych w przyszłych procesach rekrutacyjnych. Dane osobowe mogą zostać udostępnione wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

opp fundacja 750200 uruchom 1

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BGŻ BNP Paribas

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>