Aktywni dzięki sobie - rehabilitacja Warszawa

Pragnąc wyjść Państwu naprzeciw postanowiliśmy sfinansować znaczną część kosztów rehabilitacji w ramach projektu AKTYWNI DZIĘKI SOBIE.

Beneficjenci posiadający orzeczenie o znacznym stopniu niepełnosprawności mają okazję skorzystania z 30 godzin rehabilitacji ponosząc tylko częściową opłatę w wysokości jedynie 800 zł. Resztę kosztów ponosi Fundacja Avalon, dzięki temu za jedną godzinę płacą Państwo tylko 27 zł. Istnieje również możliwość wykupienia 15 godzin rehabilitacji za jedyne 450 zł.

Beneficjenci posiadający orzeczenie o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności również mogą skorzystać z oferty programu Aktywni Dzięki Sobie. Za jedyne 1000 zł. mogą skorzystać z 30 godzin rehabilitacji, a za 550zł - 15 godzin rehabilitacji w naszym Profesjonalnym Gabinecie.

Z programu mogą korzystać wszyscy pacjenci zarówno Ci, którzy jeszcze nie korzystali z naszej rehabilitacji, jak i Ci, którzy już z niej skorzystali, a chcieliby wrócić po więcej. Z programu można korzystać dowolną ilość razy.

Zapraszamy do korzystania z naszej rehabilitacji i kontaktowania się w celu zarezerwowania najbliższego terminu.

Rehabilitacja odbywa się w gabinecie rehabilitacyjnym Fundacji w Warszawie.

Nie jesteś w stanie dojeżdżać na salę rehabilitacyjną?

Nie martw się! My przyjedziemy do Ciebie!

Mogą Państwo skorzystać także z programu - AKTYWNI DZIĘKI SOBIE W DOMU. Po umówieniu spotkania, rehabilitant przyjedzie do Państwa na indywidualne ćwiczenia. Koszt rehabilitacji domowej w ramach tego projektu to, dla osoby ze znacznym stopniem niepełnosprawności - 300 zł za karnet 5 godzin ćwiczeń, a dla osoby ze stopniem umiarkowanym - 400 zł za karnet 5 godzin ćwiczeń.

Dowiedz się więcej!
Skontaktuj się z nami: