Aktywni dzięki sobie - rehabilitacja Warszawa

Pragnąc wyjść Państwu naprzeciw postanowiliśmy sfinansować znaczną część kosztów rehabilitacji w ramach projektu AKTYWNI DZIĘKI SOBIE.

Beneficjenci posiadający orzeczenie o znacznym stopniu niepełnosprawności mają okazję skorzystania z 30 godzin rehabilitacji ponosząc tylko częściową opłatę w wysokości jedynie 800 zł. Resztę kosztów ponosi Fundacja Avalon, dzięki temu za jedną godzinę płacą Państwo tylko 27 zł. Istnieje również możliwość wykupienia 15 godzin rehabilitacji za jedyne 450 zł.

Beneficjenci posiadający orzeczenie o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności również mogą skorzystać z oferty programu Aktywni Dzięki Sobie. Za jedyne 1000 zł. mogą skorzystać z 30 godzin rehabilitacji, a za 550zł - 15 godzin rehabilitacji w naszym Profesjonalnym Gabinecie.

Beneficjenci posiadający orzeczenie o lekkim stopniu niepełnosprawności  również mogą skorzystać z oferty programu Aktywni Dzięki Sobie. Za jedyne 1300 zł. mogą skorzystać z 30 godzin rehabilitacji, a za 750zł - 15 godzin rehabilitacji w naszym Profesjonalnym Gabinecie.

Z programu mogą korzystać wszyscy pacjenci zarówno Ci, którzy jeszcze nie korzystali z naszej rehabilitacji, jak i Ci, którzy już z niej skorzystali, a chcieliby wrócić po więcej. Z programu można korzystać dowolną ilość razy. Rehabilitant dobiera metody rehabilitacji indywidualnie do potrzeb pacjenta i ostatecznie zdecyduje o przebiegu terapii.

Zapraszamy do korzystania z naszej rehabilitacji i kontaktowania się w celu zarezerwowania najbliższego terminu.

Rehabilitacja odbywa się w gabinecie rehabilitacyjnym Fundacji w Warszawie.

Dowiedz się więcej!
Skontaktuj się z nami: