Zinter Arkadiusz

Witam. Mam na imię Arek. Mam 30 lat. W 2005 roku bardzo poważnie zachorowałem: pękł mi tętniak w okolicach mózgu. Przeszedłem bardzo poważną operację. Doznałem porażenia obu nóg oraz lewej ręki. Praktycznie od nowa uczyłem się funkcjonować. Dzięki rehabilitacji, jakiej się poddaję, jest dużo lepiej, jednak ciągle poruszam się o kulach. Przyznano mi II stopień niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym, lecz przed chorobą zbyt mało lat przepracowałem by uzyskać rentę inwalidzką.

Turnusy rehabilitacyjne, ćwiczenia oraz różnego rodzaju sprzęty rehabilitacyjne są bardzo drogie, na które nie jestem w stanie uzbierać środków bez Państwa pomocy. Gdyby udało mi się pozyskać większą ilość pieniędzy, mógłbym poddać się intensywniejszej rehabilitacji, funkcjonować lepiej i samodzielnie w codziennym życiu. Dzięki dotychczasowej pomocy Państwa oraz fundacji Avalon powoli wstaję na nogi i zakupuję sprzęt rehabilitacyjny, który jest mi potrzebny w codziennej rehabilitacji. Środki finansowe, które otrzymuje z Fundacji w pełni przekazuję na rehabilitację, dzięki której wstaję na nogi.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Zinter, 994 pomagacie mi Państwo w powrocie do zdrowia i normalnego funkcjonowania. Z góry serdecznie dziękuję za każde wsparcie, za każdą przekazaną na moje konto "złotówkę".

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom