Zinter Arkadiusz

Witam. Mam na imię Arkadiusz. Mam 33 lata. W 2005 roku bardzo poważnie zachorowałem: pękł mi tętniak w okolicach mózgu. Przeszedłem bardzo poważną operację. Doznałem porażenia obu nóg oraz lewej ręki. Praktycznie od nowa uczyłem się funkcjonować. Dzięki rehabilitacji, jakiej się poddaję, jest dużo lepiej, mogę funkcjonować w społeczeństwie i w życiu rodzinnym, jednak ciągle poruszam się o kulach. Przyznano mi II stopień niepełnosprawności – umiarkowany, moja sytuacja jest bardzo trudna. W 2017 roku na świat przyszedł mój syn i bardzo chciałbym móc wziąć go  kiedyś na ręce i móc pójść z nim na spacer. Ale będzie to możliwe tylko dzięki intensywnej rehabilitacji oraz intensywnej terapii, którą będę wstanie odbyć dzięki Państwa  pomocy  i wsparciu finansowemu. Każdy kto ma dziecko wie, że szczęście i zdrowie pociechy jest dla Rodziców najważniejsze. Abym mógł spełnić się jako Rodzic i Tata, muszę dużo ćwiczyć i korzystać z czynnej rehabilitacji na turnusach a na to są potrzebne spore środki finansowe. Ćwiczenia i turnusy rehabilitacyjne oraz różnego rodzaju sprzęty rehabilitacyjne są bardzo drogie, nie jestem wstanie uzbierać na nie środków bez Państwa pomocy. Gdyby udało mi się pozyskać większą ilość pieniędzy, mógłbym poddać się bardziej intensywnej rehabilitacji, lepiej  funkcjonować i być samodzielnym w codziennym życiu i w opiece nad synkiem. Dzięki dotychczasowej pomocy Państwa powoli wstaję na nogi, zakupuję sprzęt rehabilitacyjny, oraz wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Zinter, 994 pomagacie mi Państwo w powrocie do zdrowia i normalnego funkcjonowania. Z góry serdecznie dziękuję za każde wsparcie, za każdą przekazaną na moje subkonto "złotówkę".

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom