Zimoch Hanna

Nazywam się Hanna Zimoch, mam 32 lat, choruję na rdzeniowy zanik mięśni. Schorzenie to powoduje postępujące osłabienie mięśni. Jedynym sposobem na spowolnienie tego procesu jest systematyczna i stała rehabilitacja. A to niestety wiąże się ze sporymi kosztami. Samodzielne poruszanie się sprawia mi coraz większe trudności i coraz częściej jestem zmuszona do korzystania z wózka inwalidzkiego. Pomimo swojej choroby i ograniczeń z nią związanych staram się żyć na tyle aktywnie, na ile mogę. Uwielbiam podróżować, spotykać się ze znajomymi oraz robić zdjęcia. Każda okazana pomoc będzie nieoceniona. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów związanych z moją rehabilitacją, zakupem sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, pokryciem kosztów pobytów w ośrodkach rehabilitacyjnych oraz zakupu leków.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zimoch, 990 zwiększacie Państwo moją szansę na zahamowanie choroby i poprawę jakości mojego życia.

Z góry serdecznie dziękuję za okazane mi wsparcie oraz każdą wpłaconą dotąd złotówkę.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom