Zieliński Tomasz

Nazywam się Tomasz Zieliński. Historia mojego życia z chorobą zaczyna się w 2000 roku, kiedy  dowiedziałem się, że mam marskość wątroby spowodowaną wirusem żółtaczki typu B. Od tamtego czasu uczę się pozytywnie patrzeć na życie, często uśmiecham się, pomagam innym. Z wykształcenia jestem inżynierem, pracowałem na Politechnice Warszawskiej, gdzie pisałem rozprawę doktorską. Moja choroba uniemożliwiła mi dalszą pracę w zawodzie. Założyłem więc własną działalność, przekwalifikowałem się i prowadzę szkolenia. W chwili obecnej robię drugi fakultet z Psychologii Klinicznej, mam za sobą roczny staż psychoterapeutyczny w nurcie psychologii humanistycznej.  Prywatnie robię wszystko, aby być po pozytywnej stronie życia. Niestety w lipcu 2010 roku miałem wypadek komunikacyjny, pogorszył się też stan mojego zdrowia w związku z marskością wątroby. Jestem na aktywnej liście osób oczekujących na przeszczep wątroby. W ciągu ostatniego pół roku prawie 5 miesięcy przebywałem w szpitalach oraz na zwolnieniach lekarskich. Te komplikacje zdrowotne spowodowały spadek mojej aktywności zawodowej, a w związku z tym pogarszającą się sytuację finansową.

Znalazłem sens życia w pomaganiu innym ludziom - Teraz przyszedł czas, kiedy to ja potrzebuję pomocy. 1% Twojego podatku pomoże mi stanąć na własnych nogach i skierować życie na właściwe tory. Po przeszczepie wątroby chcę dalej nieść pomoc potrzebującym jako psycholog i terapeuta.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon (nr KRS 0000270809) z dopiskiem Zieliński, 685 pomożesz mi wrócić na „drogę normalnego życia”.

Wszystkim pomagającym serdecznie dziękuję :)

Więcej o mnie: http://www.prometeusze.pl/zielony_wy_macie_czas.php

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom