Żebrowska Bożena

Witam! Nazywam się Bożena Żebrowska, mam 44 lata. Jestem osobą niepełnosprawną od urodzenia - wada wrodzona, mikrocja z atrezją, głuchota całkowita ucha lewego. Choroba podstawowa: Parkinsonizm nietypowy, zespół niespokojnych nóg, migrena, zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa, stawów kolanowych i barkowo-obojczykowych, dyskopatia Th8-Th9, L5-S1, anemia, nadpłytkowość, niedobór witaminy B12, którą muszę przyjmować w zastrzykach. Od 2007 r. tracę słuch w uchu prawym. Jestem pod opieką INSTYTUTU FIZJOLOFI I PATOLOGI SŁUCHU w KAJETANACH oraz poradni: neurologicznej, laryngologicznej, hematologicznej, rehabilitacyjnej, audiologicznej. W tej chwili czekam na dobranie aparatu słuchowego. Wiąże się to z dużymi kosztami. Potrzebuję środków na aparat słuchowy, rehabilitację, leki i dojazdy do poradni w Warszawie i Kajetanach. Dzięki rehabilitacji i odpowiedniemu leczeniu mogłabym być w miarę sprawna i wykonywać podstawowe czynności z minimalną pomocą bliskich. Mam nadzieję że tak będzie jak najdłużej.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Żebrowska, 2028 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o samodzielność.

Z góry dziękuję za każdą pomoc

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom