Zarzycki Piotr

Nazywam się Piotr Zarzycki. Urodziłem się 01.04.1996 roku. Od dzieciństwa zmagam się z padaczką skrytopochodną, której pochodzenia do dziś nie zdołano zdiagnozować. Od 5 lat leczę się na cukrzycę typu II (tzw. polekową). Ortopeda 2 lata temu wykrył, że mam krótszą lewą nogę o 2,5 cm i muszę nosić ortopedyczny but. Schorzenia te wymagają ciągłej rehabilitacji i farmakologicznego leczenia.

Pomimo tego, jestem pogodnym, pozytywnie nastawionym do życia chłopcem. Chodzę do szkoły specjalnej, bo epilepsja w wieku wczesnodziecięcym uszkodziła mi pamięć (pośrednią) i nie mogę się uczyć tak jak moi rówieśnicy. Na turnusy rehabilitacyjne wyjeżdżam rzadko, bo rodziców nie stać na ich sfinansowanie w całości. Państwa wsparcie zapewniłoby mi efektywniejsze leczenie.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Zarzycki, 3251 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom