Żak Natalia

Szanowni Państwo,

nasza córka Natalka urodziła się w 35 tyg. ciąży z nieprawidłowym kariotypem i wadami genetycznymi (przede wszystkim mózgu i serca), których skutkiem jest duże opóźnienie w rozwoju psychoruchowym. Od 3-ego miesiąca życia, czyli już ponad 10 lat, Natalia jest nieprzerwanie rehabilitowana ruchowo i uczestniczy w terapii integracji sensorycznej. Mając na względzie dążenie do samodzielności Natalki, najważniejsza jest dla naszej córki dalsza systematyczna rehabilitacja ruchowa oraz specjalistyczne zaopatrzenie ortopedyczne. Natomiast dla szczęśliwego funkcjonowania w społeczeństwie - terapia logopedyczna, która poprawia jej komunikatywność.  Systematyczną i nieprzerwaną pomoc ze strony terapeutów Natalka może otrzymać w praktyce wyłącznie poza publicznym systemem opieki zdrowotnej. Całkowite koszty terapii przekraczają kwotę dwudziestu tysięcy złotych rocznie. Aby móc kontynuować rehabilitację i terapię specjalistyczną Natalki zwracamy się do Państwa z prośbą o rozważenie wsparcia nas poprzez przekazanie 1% Państwa podatku. Każda złotówka jest dla nas ważna i zapewniamy, że każda złotówka będzie dobrze wykorzystana, aby dalej skutecznie usprawniać naszą córeczkę. Natalia jest dzieckiem bardzo wesołym, na swój sposób rozśpiewanym i roztańczonym oraz otwartym na świat. Uwielbia ludzi, przez co jest też lubiana. Uśmiech, którym obdarza nas i swoje siostry jest dla całej rodziny największą nagrodą.

WSPOMÓŻ NATALKĘ W CODZIENNEJ WALCE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Żak, 5257 pomagacie Państwo naszej córce w codziennych zmaganiach.

Z wyrazami szacunku - Renata i Paweł Żak

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom