Wróblewski Zenon

Nazywam się Zenon Wróblewski, mam 58 lat i jestem osobą niepełnosprawną. Od 1999 r. choruję na stwardnienie rozsiane. Jest to choroba nieuleczalna. Jedynym niezawodnym sposobem na spowolnienie przebiegu choroby jest specjalistyczna rehabilitacja w ośrodku terapii SM. Terapia ta umożliwi mi najdłuższe możliwe utrzymanie sprawności fizycznej. Niestety, terapia jest bardzo kosztowna. Dlatego zebrane z 1% pieniądze chciałbym przeznaczyć na rehabilitację, zarówno w ośrodku jak i w domu. Mimo choroby i barier, jakie się z nią wiążą, staram się nie załamywać i ciągle o siebie walczę. Państwa wsparcie daje mi nadzieję na dłuższe samodzielne funkcjonowanie.

PROSZĘ O POMOC W MOICH CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wróblewski, 1093 pomagacie mi Państwo żyć aktywnie i wspieracie mnie Państwo w moich codziennych zmaganiach. Wierzę, że okażą mi Państwo swe dobre serce.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom