Wróblewska Ewa

Mam na imię Ewa, mam 57 lat. W 1999 roku doznałam urazu głowy i wylewu krwi do mózgu, na skutek czego bardzo ciężko zachorowałam. Byłam w śpiączce klinicznej ponad trzy tygodnie. Straciłam pamięć, na skutek urazu wytworzyły mi się w głowie liczne krwiaki, guzy i obrzęk mózgu, co na stałe uszkodziło mi komórki mózgowe. Przez utraconą pamięć uczę się życia na nowo. Mam problemy z poruszaniem się, gdyż sparaliżowało mi prawą stronę ciała. Utrudnia mi to bardzo samodzielność i życie, gdyż mam zachwiania równowagi i w każdej chwili mogę się przewrócić. Nawet w zwykłych, codziennych czynnościach jak mycie czy ubieranie się, muszą pomagać mi córki, które są moją jedyną rodziną. Choruję także na padaczkę i biorę bardzo dużą ilość leków, które są bardzo drogie. Ponadto muszę korzystać z rehabilitacji. Cały rok 2013 lekarze specjaliści szukali źródła wysokiego OB i nie znaleźli, mimo operacji jamy brzusznej i wielu badań specjalistycznych. Z tego powodu musiałam przerwać rehabilitację, a o sanatorium też mogę tylko pomarzyć.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wróblewska, 2470 pomagacie mi Państwo w walce z chorobą. Dziękuję za każdą podarowaną kwotę! Te pieniążki pomogą mi w realizowaniu rehabilitacji, na którą mnie nie stać oraz na opłacenie leków, bez których mój mózg nie funkcjonuje.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom