Woźniak Aleksander

Cześć mam na imię Aleksander i mam 7 lat. Od ponad roku choruje na Chorobę Perthesa, czyli jałową martwice głowy kości udowej. Przez chorą nóżkę nie mogę wstawać i chodzić, a większość dni musze spędzać w specjalnej ortezie. Poruszam sie na wózku inwalidzkim. Zacząłem naukę w pierwszej klasy, ale od czasu choroby mam indywidualne nauczanie w domu  przez co nie wiele czasu spędzam z kolegami. Chciałbym jak najszybciej wyzdrowieć i  móc chodzić-pomoże mi w tym rehabilitacja. W miarę możliwości ćwiczę w ośrodkach rehabilitacyjnych i w oddziałach szpitalnych,  często jeżdżę na basen, jednak żeby ćwiczenia przyniosły rezultaty muszą być systematyczne. Będę wdzięczny za każdą pomoc i wsparcie.

POMÓŻ MI W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Woźniak 4976 pomagacie mi Państwo urzeczywistnić moje marzenia i cieszyć się życiem.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom