Woroch Maciej

Jestem Michał. Mój przyjaciel to Maciek. Jesteśmy młodzi, pomysłowi, inteligentni, ciekawi świata. Ja fotografuję (miałem wystawy swoich zdjęć), kręcę filmy, studiuję grafikę projektową. Maciek interesuje się politologią, grami logicznymi. Poznaliśmy się 10 lat temu w.. szpitalu. Mam rdzeniowy zanik mięśni, natomiast Maciek miał guza rdzenia kręgowego. Obaj jeździmy na wózkach inwalidzkich.
Co jeszcze nas łączy? Mamy plan! Chcemy przekroczyć granicę kontynentu, i granicę swoich ograniczeń - naszym celem jest dotarcie do najbardziej wysuniętego na zachód punktu Europy - przylądka Cabo da Roca. Tylko my dwaj i samochód.
15 lipca 2012 roku ruszamy w podróż dookoła Europy i udowodnimy, że nie ma rzeczy niemożliwych. Nasza wyprawa jest minimalistyczna - jedziemy i śpimy w samochodzie (VW Multivan T4, który ma rozkładane łóżka, windę i jest przystosowany do prowadzenia przez osoby niepełnosprawne). Nasza wyprawa potrwa 4 miesiące, a przez ten czas pokonamy łącznie około 15 tys. km! Szczegółowe informacje, tj. plan podróży, mapka, nasze dotychczasowe dokonania oraz wszystkie niezbędne informacje widoczne są na stronie wyprawy: www.wheelchairtrip.com.

POMÓŻ NAM PRZEKRACZAĆ GRANICE!

Przekazując darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Woroch, 1538 pomagacie Nam Państwo realizować projekt oraz wspieracie w łamaniu stereotypów i przekraczaniu granic.
Z naszej strony: www.wheelchairtrip.com zachęcamy do śledzenia naszego fotobloga z podróży.
Pozdrawiamy
Maciek i Michał

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom