Wolwowicz Maciej

Dziewiętnastego czerwca 2013r., mając 34 lata, wypadłem z pierwszego piętra przez okno na beton. Od tego czasu dzięki Państwa życzliwej pomocy finansowej przy rozliczeniu rocznym, mojej ciężkiej pracy oraz wytrwałości, dokonałem niemożliwego! Przeszedłem długą drogę od śpiączki, poprzez wózek inwalidzki i codzienne zmagania z niepełnosprawnością – udało mi się wstać na nogi! Teraz czas na kolejny krok! Trzeci i mam nadzieję ostatni raz zwracam się z prośbą do Państwa o przekazanie 1% podatku, który i tak trzeba oddać. Pieniądze przeznaczę na aparat słuchowy z mikrofonem kierunkowym. Mając niedosłuch jednostronny taki aparat słuchowy ułatwi mi codzienne funkcjonowanie i pozwoli mi powrócić na rynek pracy. Bardzo dziękuję za pomoc i okazane serce!!!!

W rozliczeniu PIT proszę wpisać FUNDACJA AVALON nr KRS 0000270809, cel szczegółowy 1%: WOLWOWICZ 2592.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wolwowicz, 2592 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom