Wojtaszek Katarzyna

Nazywam się Katarzyna Wojtaszek, z domu Ginalska, mam 34 lata. W 1996 roku uległam wypadkowi komunikacyjnemu, podczas którego doznałam uszkodzenia rdzenia kręgowego, w wyniku czego poruszam się na wózku inwalidzkim. Jestem osobą energiczną i mimo mojej niepełnosprawności staram się żyć normalnie. Wychowuję samodzielnie 7-letniego synka oraz za wszelką cenę staram się być osobą niezależną od innych. W związku ze "stażem" na wózku potrzebuję intensywnej rehabilitacji, która pozwoli mi na dalsze utrzymanie sprawności organizmu na dotychczasowym poziomie. Zebrane pieniądze chciałabym przeznaczyć na rehabilitację, zakup potrzebnego sprzętu (w tym wózka) oraz usunięcie barier architektonicznych, które pozwolą mi na dalsze bycie osobą niezależną.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O NIEZALEŻNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wojtaszek, 675 pomagacie mi Państwo w rehabilitacji i zakupie sprzętu rehabilitacyjnego.

Z góry bardzo dziękuję za okazane mi wsparcie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom