Wojtasik Zofia

Moi kochani, nazywam się Zosia Wojtasik. Od 1979 roku choruję na postępującą chorobę STWARDNIENIE ROZSIANE. W moim przypadku choroba dotknęła kończyny dolne i górne a co za tym idzie brak koordynacji ruchowej. Od 2003r. poruszam się na wózku a na terenie mieszkania z ogromną trudnością o kulach i balkoniku.

Z biegiem czasu mam coraz większe trudności w codziennej egzystencji, nie mniej jednak chciałabym dalej kontynuować życie społeczne i rodzinne chociażby tak jak do tej pory oby nie gorzej. Dlatego też zwracam się do wszystkich ludzi, którzy zechcą mi pomóc. Jedynym sposobem na polepszenie mojego stanu zdrowia jest stała rehabilitacja i leczenie szpitalne. Zabiegi którym się poddaję pozwalają mi na spowolnienie szerzących się postępów SM . Dzięki tym zabiegom mam szansę na godną egzystencję w dalszym życiu i jak najdłuższe pełne uczestnictwo w życiu społecznym. Niestety koszty ciągłych i regularnych rehabilitacji jak i zalecane środki lecznicze znacznie przewyższają moje miesięczne wpływy z tytułu renty, więc liczy się każda złotówka.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Liczę na Państwa i wierzę że dzięki waszej pomocy, przekazując 1% podatku lub darowizn charytatywnych Fundacji Avalon z dopiskiem Wojtasik, 1463, pomagacie mi zrealizować moje marzenie o lepszym życiu i będę mogła lepiej funkcjonować, jak do tej pory, za co z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Zosia Wojtasik.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom