Wojtasik Robert

Witam wszystkich. Nazywam się Robert Wojtasik, od 10 roku życia choruję na Rdzeniowe Porażenie Spastyczne, a w 2012 r. dodatkowo rozpoznano u mnie ciężką Miastenię Rzekomoporaźną. Dla ratowania zdrowia przeszedłem zabieg tymektomii (usunięcie grasicy). Z powodu tych schorzeń mam niedowład kończyn dolnych oraz górnych i poruszam się na wózku inwalidzkim. Pomimo swej niepełnosprawności jestem osobą aktywną, pracuję i chcę pracować, bo czuję się potrzebny i mam dla kogo żyć.

Środki zgromadzone na subkoncie chcę przeznaczyć na zakup sprzętu rehabilitacyjnego, leki, codzienną rehabilitację, koszty związane z dojazdem do szpitali i lekarzy oraz na środki potrzebne w codziennej egzystencji. Rzeczy te są mi bardzo potrzebne, bym czuł się mniej zależny od innych i bardziej szczęśliwy. Trudno jest mi prosić o pomoc dla samego siebie, jednak wciąż wierzę w dobroć i bezinteresowność ludzi dobrej woli.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wojtasik, 2035 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o niezależność.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za okazane wsparcie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom