Wojtak Lilianka, Amelka, Oliwier i Nikodem

To My - Czworaczki Wojtak:

Oliwier, Lilianka, Nikodem i Amelka.

Urodziliśmy się 24 lipca 2014 roku jako skrajne wcześniaki w 28 tygodniu ciąży. Obecnie mamy już prawie półtora roku. Dzięki ciągłej rehabilitacji rozwijamy się bardzo ładnie. Trójka z nas ma już za sobą samodzielne pierwsze kroki, a nasz braciszek Oliwier daje z siebie wszystko, aby nas dogonić. Rodzice wciąż powtarzają, że nie ma dla nich nic piękniejszego, niż każdy najmniejszy postęp w naszym rozwoju. Jesteśmy pod stałą opieką różnych specjalistów, jednak na szczęście, na chwilę obecną większość z nich odwiedzamy w ramach rutynowej kontroli przewidzianej dla wcześniaków. Wierzymy, że wkrótce dorównamy naszym rówieśnikom i wszelkie powikłania, wynikające z tak wczesnego pojawienia się na świecie, odejdą w niepamięć.

Wiemy, że jesteśmy dla naszych rodziców ogromną radością, ale też mamy świadomość tego, że codzienne wydatki związane z wychowaniem czworaczków to spory wydatek.  Lekarstwa, mleko, kaszki, pieluszki, chusteczki nawilżane, ubranka..., u nas wszystko razy cztery. W związku z tym zwracamy się z prośbą o wsparcie. Państwa życzliwość i zrozumienie to ogromna pomoc w codziennym wychowaniu i pielęgnacji naszej czwóreczki.

WSPOMÓŻ NAS W DĄŻENIU DO PEŁNI ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wojtak, 3682 pomagają nam Państwo w naszych codziennych zmaganiach.

Serdecznie dziękujemy !

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom