Witkowski Grzegorz

Nazywam się Grzesiek Witkowski. Jestem studentem V roku  fizjoterapii na poznańskim Awf-ie. Od 7 lat trenuję Brazylijskie Jiu Jitsu, które jest moją największą pasją. Od tylu też lat zmagam się z jedną z niesłychanie rzadkich chorób metabolicznych, charakteryzującą się defektem w utlenianiu kwasów tłuszczowych. Skutkiem tego są ciągłe, liczne uszkodzenia moich mięśni podczas wysiłku. Taka sytuacja bardzo utrudnia mi trenowanie oraz powoduje, iż na bieżąco muszę odwiedzać fizjoterapeutów, w celu przywrócenia moich mięśni do stanu używalności, zostawiając u nich kilkaset złotych miesięcznie.

Lekarze z Karolinska Hospital w Sztokholmie zaproponowali mi konsultację, podczas której zostanę szczegółowo przebadany, a następnie zaproponują mi odpowiednią terapię. Koszt konsultacji oraz badań to 32 000 zł. Jestem studentem uczącym się dziennie oraz pracującym weekendowo i nie mam możliwości zebrania takiej sumy.

Dlatego zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o jakiekolwiek wsparcie finansowe. Mam duży potencjał i bardzo zależy mi na realizowaniu pasji, która jest jedyną rzeczą przynoszącą mi w życiu tak duże szczęście.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Witkowski, 876 pomagacie mi Państwo spełnić moje marzenia.

Z góry dziękuję za każdą pomoc.
Ze sportowym pozdrowieniem – Grzesiek.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom