Wiśniewski Rafał

Nazywam się Rafał Wiśniewski. Od dzieciństwa choruję na niedowład spastyczny 4-kończynowy i poruszam się na wózku inwalidzkim. Z powodu choroby muszę być cały czas rehabilitowany, abym mógł w miarę swoich możliwości być samodzielny i mógł normalnie funkcjonować w społeczeństwie. Niestety rehabilitacja w ramach NFZ jest bardzo ograniczona, czasami nie możliwa. Pozostaje mi jedynie rehabilitacja w ramach własnych funduszy, bardzo kosztowna i dla zwykłego człowieka raczej nie osiągalna.

Przy braku wymaganego leczenia i rehabilitacji mój stan może ulec znacznemu pogorszeniu i uzyskane efekty poszłyby na marne, czego bardzo chciałbym uniknąć.

W roku 2006 zdiagnozowano u mnie zanik nerwów wzrokowych. Co  pół roku przebywam w szpitalu i muszę przyjmować odpowiednie leki. Gdyby nie terapia, mógłbym całkowicie utracić wzrok.

Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów związanych z moją rehabilitacją, zakupem sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, pokryciem kosztów mojego leczenia i rehabilitacji, specjalistycznych badań oraz zakupu leków. Uzyskana pomoc pozwoli mi na dalszą  poprawę sprawności. Każda, choćby najmniejsza pomoc zwiększa moją szansę na odzyskanie sprawności i poprawę zdrowia!

KAŻDA POMOC ZWIĘKSZA MOJĄ SZANSĘ NA POPRAWĘ ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wiśniewski, 1725 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Serdecznie dziękuję za każdą wpłatę i tym sposobem okazaną pomoc.
Kontakt: rafal.wisniewski@wp.pl

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom