Wiśniewski Daniel

Witajcie. Nazywam się Daniel Wiśniewski i mam 27 lat.

W 2012 roku tuż przed Wigilią uległem wypadkowi, w wyniku którego amputowano mi 4 palce prawej ręki, były to moje najgorsze święta w życiu. Me dotychczasowe, niezależne życie wypełnione pracą, przeistoczyło się w walkę o samodzielność. Trudno było mi się pogodzić z zaistniałą sytuacją.  Gdyby nie wsparcie żony, psychologa i wieść, że będę tatą, pewnie bym się załamał. Długo borykałem się z bólami fantomowymi i przykurczem  kciuka, tu bardzo pomogła mi rehabilitacja, z której wciąż korzystam. Gdy ręka się wygoiła zacząłem starać się o protezę, wtedy dowiedziałem się, że jedyną szansą na odzyskanie chwytu jest proteza bioniczna. Jej koszt i podłączenie jej do moich zakończeń nerwowych to koszt ponad 200 tysięcy złotych, jest to dla mnie kwota nieosiągalna.

Dlatego zwracam się do Państwa i moich przyjaciół z prośbą o pomoc, aby dać sobie szansę na lepsze życie w przyszłości. Dzięki Fundacji „AVALON” mam możliwość zbierania funduszy na rehabilitacje i wymarzoną protezę. Ze środków zgromadzonych na subkoncie mogę skorzystać wtedy, gdy przedstawione zostaną przeze mnie poniesione koszty, dlatego też mogą być Państwo pewni, że wspierają uzasadnione potrzeby a pieniądze idą na szczytny cel jakim jest powrót do godnego życia.

LICZĘ NA PAŃSTWA POMOC!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę na konto Fundacji Avalon z dopiskiem Wiśniewski, 1901 pomagacie mi Państwo w powrocie do zdrowia. Każdy grosz sie przyda, za co z góry dziękuję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom