Wilkoszewska Joanna

Witam. Nazywam się Joanna Wilkoszewska, mam 25 lat. W 2003r. zdiagnozowano u mnie Stwardnienie Rozsiane (SM) - chorobę centralnego układu nerwowego, w której  dochodzi do wieloogniskowego uszkodzenia tkanki nerwowej. SM może powodować wiele objawów. W moim przypadku są to zaburzenia ruchowe, czuciowe, zaburzenia równowagi, widzenia i mowy. Choroba poczyniła w moim organizmie znaczne spustoszenie, cały czas postępuje. Poruszam się na wózku inwalidzkim, przy czynnościach dnia codziennego potrzebuję pomocy.

SM leczy się poprzez fizjoterapię, terapię zajęciową oraz systematyczne przyjmowanie leków. Leczenie jest bardzo kosztowne, dlatego zwracam się do ludzi dobrej woli i otwartego serca o pomoc. Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem WILKOSZEWSKA,414 pomożecie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach, dając nadzieję na lepsze jutro.

Z góry dziękuję za okazane serce i wsparcie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom