Wierzchowski Piotr

Nazywam się Piotr Wierzchowski, mam 36 lat i mieszkam w Oleśnicy. W 2010 r. uległem bardzo ciężkiemu wypadkowi, w trakcie którego doznałem trwałego przerwania rdzenia kręgowego. Po wypadku przeszedłem dwie skomplikowane operacje i przez niemal rok byłem całkowicie sparaliżowany od szyi w dół. Tragiczne zrządzenie losu spowodowało, że z aktywnej osoby musiałem stać się osobą niepełnosprawną i przykutą do łóżka. Ponadto zostałem człowiekiem całkowicie zależnym od pomocy osób trzecich. Mimo bardzo ciężkiej sytuacji udało mi się zebrać w sobie i przezwyciężyć najgorsze bariery, które towarzyszą w dalszym życiu po wypadku. Poprzez ciężką pracę z fizjoterapeutami odzyskałem część sprawności górnych kończyn i nauczyłem się na nowo korzystać z telefonu oraz komputera. Pozytywne efekty rehabilitacji umożliwiły mi podjęcie pracy. Obecnie pracuje w firmie transportowej jako spedytor międzynarodowy, a powierzoną mi pracę wykonuję w domu. Nie osiągnąłbym tych postępów gdyby nie ciągła i nieprzerwana rehabilitacja. Niestety żeby skutecznie się rehabilitować trzeba korzystać z prywatnych ośrodków rehabilitacyjnych. Wiąże się to z dużymi i comiesięcznymi kosztami, których w całości nie pokryje domowy budżet. Dlatego proszę o wspomożenie mnie waszym 1% żebym w dalszym ciągu mógł się rozwijać i pokonywać kolejne bariery.

POMÓŻ MI ODZYSKAĆ SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wierzchowski, 647 pomagają mi Państwo w walce o sprawność.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom