Wierzbowski Seweryn

Jesteśmy rodziną Seweryna Wierzbowskiego, który w kwietniu 2012 roku w drodze do pracy przeszedł bardzo poważny zawał serca. Przez miesiąc pozostawał w śpiączce. Doznał rozległego niedotlenienia mózgu, które wywołało czterokończynowy niedowład spastyczny, afazję, zaburzenia wzroku i wiele innych przykrych konsekwencji.

Jako jego rodzina staramy się każdego dnia otaczać go najlepszą opieką i miłością. Seweryn przez 6 dni w tygodniu rehabilitowany jest metodami neurofizjologicznymi, uczestniczy też w intensywnej rehabilitacji neurologopedycznej i neuropsychologicznej.

Walczymy o każdy ułamek powrotu do zdrowia, sprawności, kontaktu ze światem, ale wiemy, jak długa jeszcze droga przed naszą rodziną, ile trudu jeszcze przed Sewerynem.

Będziemy bardzo wdzięczni za przekazanie 1% swojego podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Wierzbowski,1900 na rzecz rehabilitacji i pielęgnacji naszego kochanego taty, dziadka i męża.

Dziękujemy!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom