Wielorańska Anna

Witam serdecznie,

Mam na imię Ania, mam 25 lat Od ponad dwóch lat jestem osobą niepełnosprawną. 2 lipca 2014 roku uległam wypadkowi który spowodował wiotkie porażenie czterokończynowe. Okrutny los sprawił że od tamtej pory poruszam się na wózku inwalidzkim. Jeden dzień odebrał mi sprawność, samodzielność i radość z życia. Choroba zmieniła moje życie nie do poznania. Z dnia na dzień musiałam nauczyć się żyć i poruszać na wózku inwalidzkim. Życie które znałam skończyło się. Mam jednak jedno marzenie. Bardzo bym chciała stanąć na nogi i być samodzielna. Żeby móc je zrealizować i stanąć na nogi potrzebuję nieustannej rehabilitacji i zakupu sprzętu ortopedycznego gdyż tylko intensywna rehabilitacja jest dla mnie szansą na powrót do sprawności. Dlatego Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie w leczeniu i rehabilitacji.

PROSZĘ POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wielorańska, 3918 pomagają mi Państwo w rehabilitacji i zakupie sprzętu ortopedycznego bym w przyszłości mogła normalnie żyć i wrócić do sprawności pomimo wszystkich ograniczeń jakie przyniósł mi los.

Pomogą mi Państwo również wysyłając SMS o treści POMOC 3918 pod numer 75 165

Z całego serca dziękuję Państwu za każą pomoc i okazane serce.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom