Wieczorek Zdzisław

Nazywam się Zdzisław Wieczorek. W 1972 roku uległem wypadkowi motocyklowemu, na skutek którego doszło do otwartego złamania kolana. Kolejne próby "ratowania" nogi doprowadziły do konieczności wstawienia endoprotezy. Podczas zabiegu w szpitalu zostałem zakażony gronkowcem. Od 2005 roku mam otwartą ranę nogi co wymaga ogromnie kosztownego leczenia i konieczności robienia codziennie specjalistycznych opatrunków. Przekracza to moje miesięczne dochody. Od 2005 roku mam orzeczoną całkowitą niezdolność do pracy i samodzielnej egzystencji. Z powodu trwającego ponad 10 lat ciągłego stanu zapalnego, zakażenia organizmu i przyjmowania ogromnej ilości środków przeciwbólowych mój stan zdrowia na tyle się pogorszył, ze wskazaniem do amputacji całej nogi. Zebrane środki pozwoliłyby na wykonanie w Szwajcarii kosztownej operacji usunięcia endoprotezy z zachowaniem kończyny.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wieczorek, 3952 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Dziękuję za wszelką pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom