Wieczerzak Tomasz

Witam, nazywam się Tomasz Wieczerzak. Urodziłem się w 1979 roku o dwa miesiące za wcześnie co wpłynęło na moje zdrowie – tetraplegia, czterokończynowe porażenie spastyczne przy Mózgowym Porażeniu Dziecięcym. Mając wolę walki i wspaniałych ludzi wokół siebie, mimo znacznego stopnia niepełnosprawności z niezdolnością do samodzielnej egzystencji, stałem się inicjatorem otwarcia się Uniwersytetu Mikołaja Kopernika na potrzeby osób niepełnosprawnych. Przez wiele lat, już jako student na wydziale Prawa i Administracji, zajmowałem się problemami studentów niepełnosprawnych pod kątem kształcenia, a także problemów socjalnych i bytowych. Działalność ta była prowadzona w formie wolontariatu z chęci pomagania innym ludziom. Z uwagi na postępującą spastykę mój stan uległ znacznemu pogorszeniu, jedynie intensywna rehabilitacja pozwoli mi usprawnić się i zahamować postęp choroby. Będę mógł dalej pomagać innym niepełnosprawnym, zagrożonym wykluczeniem społecznym. Dzięki Państwa pomocy będę mógł także czynniej uczestniczyć w życiu rodzinnym. Jestem bogatym człowiekiem. Mam kochającą rodzinę - żonę i troje dzieci.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wieczerzak, 3996 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom