Więcek Wojciech

Drodzy przyjaciele i znajomi, zbliża się czas rozliczenia podatkowego, a jednocześnie szansa na przekazanie 1% podatku na rzecz osób potrzebujących. Może zechcecie pomóc osobie Wam znanej?

Wojtek Więcek, mój mąż, to osoba wesoła i towarzyska. Jego pasją jest gitara i rower. Zawsze chętnie pomagał innym, a teraz los zdecydował, że sam potrzebuje pomocy. 27 listopada 2013 r. Wojtkowi niespodziewanie pękł tętniak powodując rozległy wylew krwi do mózgu. W efekcie pojawiła się afazja i prawostronny niedowład całego ciała. Wojtek ciężko walczy o powrót do dawnego życia. Intensywna rehabilitacja neurologiczna daje wspaniałe efekty. Wojtek zaczął mówić i chodzi z asekuracją. Wciąż jednak nie odzyskał pełnej sprawności fizycznej i ma problemy z pamięcią. Rehabilitacja możliwa jest tylko dzięki pomocy wspaniałych przyjaciół, którzy uczynili Wojtka podopiecznym Fundacji AVALON i przekazali na jego rzecz 1% swojego podatku. Serdecznie za to dziękujemy i prosimy o dalsze wsparcie również w tym roku.

POMÓŻ WOJTKOWI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Więcek, 2908 pomagają Państwo Wojtkowi w dalszej walce o sprawność.

Wszystkim, którzy zdecydują się pomóc serdecznie dziękujemy

Anna Więcek z synami Michałem i Marcinem

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom