Więcek Tomasz

Witam, nazywam się  Tomasz Więcek. Jestem mieszkańcem Gm. Szczytno. Urodziłem się 23.09.1990 r. W 2012 r. miałem wypadek, leżałem na oddziale intensywnej terapii, wprowadzony zostałem w śpiączkę farmakologiczną. Miesiącami przebywałem w różnych szpitalach. Niedotlenienie mózgu bardzo mocno uprzykrza mi życie. W codziennych czynnościach pomaga mi najbliższa rodzina. Chciałbym wrócić do życia sprzed tych kilku lat, kiedy to byłem normalnym, radosnym, pełnym życia chłopakiem, lubiącym sport, wspólne spotykanie się z przyjaciółmi. W chwili obecnej mam trudności z pamięcią krótkotrwałą, pisaniem, mową, koncentracją oraz wykonywaniem czasami najprostszych czynności. Wszystkiego muszę się uczyć od nowa, nie przychodzi  mi to łatwo. Wasze wsparcie pomoże mi w poprawie jakości życia. Może dotrę do takich specjalistów, którzy sprawią, że będzie już coraz lepiej. Bez fizjoterapii mi się to nie uda. Uczęszczam na warsztaty terapii zajęciowej. Przyjmuję stale leki.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Więcek, 4502 wspierają Państwo moje codzienne funkcjonowanie.

Bardzo liczę na Waszą pomoc, pomoc zawsze powraca! DZIĘKUJĘ.

Darowizny w PLN: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Rachunek walutowy EURO: IBAN: PL07 1600 1286 0003 0031 8642 6021

Kod SWIFT/BIC:  PPAB PLPK

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom