Wertejuk Daniel

Nazywam się Daniel Wertejuk. Mam 34 lata. 19 września 2004 roku uległem wypadkowi komunikacyjnemu, w skutek którego mam uszkodzony kręgosłup, a dokładniej rdzeń kręgowy na wysokości Th11-Th12-L1. W wyniku tego doznałem porażenia z niedowładem spastycznym kończyn dolnych. Po wypadku przeszedłem poważną operację kręgosłupa, a po niej przeszedłem długą, ciężką i kosztowną rehabilitację, która tylko w małym stopniu pozwoliła mi powrócić do codziennego życia. W chwili obecnej poruszam się na wózku inwalidzkim. W związku z tym, że wypadek, w którym brałem udział wydarzył się w takim momencie mojego życia, kiedy to nie byłem ani uczniem, ani studentem, a jedynie figurowałem jako osoba bezrobotna, nie należy mi się właściwie żadna pomoc od państwa w postaci chociażby renty. Dlatego też zwracam się o pomoc finansową, abym mógł odłożyć pieniądze na kolejne rehabilitacje, mieć finanse na zakup potrzebnych leków, które są niezbędne w związku z chorobami wynikłymi z przebytego urazu oraz na potrzeby życia codziennego. 1% podatku pomoże mi spokojnie spać, inaczej spojrzeć na przyszłość, stanąć „na własne nogi”, po prostu – godnie żyć.

PAMIĘTAJ O MNIE WYPEŁNIAJĄC PIT  - 1% PODATKU!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wertejuk, 2531 wspomogą Państwo moje codzienne życie, to zwiększa moje możliwości. Z góry dziękuję wszystkim darczyńcom oraz każdemu z osobna za okazaną pomoc i wsparcie, dzięki któremu mogę choć po części funkcjonować jak każdy z Was.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom