Werner Bożena

Bożena Werner, rocznik 1973 – samodzielnie jedynie myślę i mówię, reszta mojego życia jest w pełni zależna od innych. Od urodzenia choruję na zanik mięśni, który jest postępujący i nieuleczalny. Minimalna sprawność pozostała mi jedynie w prawym nadgarstku, którym biegle obsługuję komputer przy pomocy myszki. Całą edukację przeszłam w toku indywidualnym i zakończyłam ją maturą w 1992 r.

Jeszcze w szkole średniej zaczęłam malować odnosząc mniejsze i większe sukcesy: I miejsce w IX konkursie malarskim dla twórców nieprofesjonalnych im. Pawła Wróbla; wystawa indywidualna obrazów w Wojewódzkiej Bibliotece Publicznej "Mała Galeria" w Katowicach; II miejsce w konkursie na plakat ekologiczny; wyróżnienie w międzynarodowym konkursie na plakat ekologiczny w Szwecji. Moje prace były wydrukowane w pismach “Incipit” i “Ja”. Teraz, kiedy choroba uniemożliwia mi klasyczne malowanie i rysowanie, zajęłam się grafiką komputerową, która daje mi ogromną przyjemność.

Środki, które wpłacą Państwo na moje konto w Fundacji Avalon z dopiskiem Werner, 596 chciałabym wykorzystać na kosztowne usługi pielęgniarskie i opiekuńcze, które odciążą trochę moich rodziców oraz bieżące problemy typowe dla osoby niepełnosprawnej takie jak np. naprawy lub zakup wózka elektrycznego.

Z góry dziękuję za życzliwość!

Bożena Werner

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom