Werenc Łukasz

Witam serdecznie. Nazywam się Łukasz Werenc. Mam 29 lat i od 2011 roku jestem sparaliżowany. Po skoku do wody uszkodziłem rdzeń kręgowy na wysokości 4-6 kręgu, a 5 kręg złamałem. Od tamtej pory poruszam się na wózku inwalidzkim. Od czasu wypadku rehabilitacja stała się nieodłącznym elementem mojej codzienności, po to abym mógł być w miarę moich możliwości sprawny. Rehabilitacja jest długotrwała i niestety bardzo kosztowna. Korzystam z różnego rodzaju sprzętu rehabilitacyjnego, który jest niezbędny do utrzymania odpowiedniej kondycji i zdrowia. Środki, które zostaną zebrane na subkoncie chciałbym przeznaczyć na rehabilitację, odpowiedni sprzęt oraz przystosowanie domu do moich potrzeb. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe, dzięki któremu mógłbym realizować swoje cele, marzenia oraz walczyć z chorobą.

POMÓŻCIE MI ZAWALCZYĆ O LEPSZE JUTRO!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Werenc, 2688 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Za każdą wpłatę serdecznie dziękuję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom