Wasilewski Miłosz

Miłosz ma 3 latka i od ponad roku żyje z wyrokiem SMA- rdzeniowy zanik mięśni. Miłosz nie chodzi i nigdy nie chodził samodzielnie. Niestety od dłuższego czasu nie może się już podnieść do pozycji stojącej oraz bardzo dużo problemów sprawia mu podniesienie się do siadu.. Postawiony stoi ładnie i chętnie chodzi przy podparciu- co jest zasługą wielu godzin rehabilitacji..

Aby zatrzymać postęp choroby i nie dopuścić do zanikania kolejnych partii mięśniowych, Miłoszek rehabilitowany jest codziennie po 2 h przez terapeutów i dodatkowo wykonujemy sporo pracy w domu. Miłosz jeździ na basen, na masaże- tylko dzięki tym wszystkim ćwiczeniom i wyjazdom na turnusy rehabilitacyjne stan Miłoszka jest zadowalający na dzień dzisiejszy. Taka rehabilitacja to ogromne koszty, NFZ refunduje tylko 1h ćwiczeń tygodniowo- gdzie przy tego typu chorobie mięśnie muszą pracować cały czas, aby nie ulec zanikowi. Jesteśmy zdeterminowani i robimy wszystko, aby Miłosza stan się nie pogarszał.

3 MILIONY za ROK - na taką kwotę zostało wycenione ŻYCIE naszego Synka! Naszego Miłoszka! Więcej na:

PROSIMY podejmij rękawice razem z Nami i POSTAW MIŁOSZKA NA NOGI..

Podaruj zapas LEKU, dzięki któremu nie zniknie!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Wasilewski, 5223 pomagacie Państwo Miłoszowi w walce o samodzielne i lepsze życie. Z góry dziękujemy za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom