Wasilewski Bogdan

Nazywam się Bogdan Wasilewski. Mam 61 lat. Całe życie pomagałem innym, ale w tej chwili sam potrzebuję pomocy. Mam Dziecięce Porażenie Mózgowe. Zdobyłem zawód foto-chemik i grafik komputerowy. Przepracowałem 36 lat w zawodzie. Przeszedłem dwa zawały serca (1989r i 2008r). Jestem po bajpasach. Niestety późniejsze komplikacje spowodowały, że mój pobyt w szpitalu przedłużył się aż do trzech miesięcy. Mam I grupę niepełnosprawności– stopień znaczny. Obecnie mam problemy z samodzielnym poruszaniem się poza mieszkaniem. Nie mogę dźwigać, wykonywać raptownych ruchów. Moją rehabilitacją jest spacer pod rękę z drugą osobą (nie mogę chodzić o kulach, czy na zwykłym wózku inwalidzkim). Dzięki Fundacji Avalon założyłem subkonto. Wpłaty uzyskane od Państwa przeznaczę na utrzymanie techniczne zakupionego wózka elektrycznego i wyjazd sanatoryjny. Wózek pomaga mi w samodzielnym załatwianiu wszelkich spraw życiowych. W tej chwili jestem na rencie i w bardzo trudnej sytuacji finansowej.

PROSZĘ O WSPARCIE W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując darowiznę lub 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Wasilewski, 1054 wspieracie Państwo mój plan powrotu do zdrowia.

Z całego serca dziękuje za każdą pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom