Wardęga Bartosz

Dzień dobry nazywam się Bartosz Wardęga. Urodziłem się z wadą genetyczną - Zespołem Downa. Od kilku lat choruję na astmę. Chodzę do drugiej klasy w szkole specjalnej - bardzo lubię cyferki i liczenie, oraz zajęcia hipoterapii, natomiast czytanie i pisanie literek sprawia mi trochę trudności. Poza tym bardzo lubię grać w piłkę nożną, oglądać "Strażaka Sama" i rozrabiać z moim rodzeństwem -2,5 letnimi bliźniakami Hanią i Wiktorem. Jestem wesołym, ciekawym świata ośmiolatkiem, który wymaga ciągłej rehabilitacji psychologicznej, logopedycznej i ruchowej.

PROSZĘ O WSPARCIE DLA MNIE I MOICH RODZICÓW

Dziękuję wszystkim za wsparcie w zeszłym roku oraz proszę o przekazanie 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Wardęga, 1638 które zostaną przeznaczone na moją rehabilitacje i leczenie co daje mi szansę na lepsze życie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom