Warchlewska Justyna

Nasza córka Justyna Warchlewska urodziła się 09.06.1980r. W trzecim miesiącu życia zachorowała na zapalenie opon mózgowych, które pomimo leczenia w najlepszych ośrodkach szpitalnych w Polsce, zajmujących się dziećmi, pozostawiło wiele ciężkich i nieodwracalnych schorzeń. Justyna już 33 lata prowadzi leżący tryb życia w związku z głębokim upośledzeniem umysłowym, niedowładem wszystkich kończyn, padaczką, ślepotą oraz zastoinową niewydolnością serca. Jej życie jest kompletnie uzależnione od opieki innych osób. Pragniemy zapewnić Justysi wszystkie niezbędne środki umożliwiające godne życie poczynając od środków higienicznych, lekarstw poprzez pielucho majtki oraz sprzęt rehabilitacyjny pomagający uniknąć odleżyn czy utrzymać wydolność naczyniową niewładnych kończyn.

PAMIĘTAJ O MNIE WYPEŁNIAJĄC PIT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Warchlewska, 2516 pomagacie Państwo Justynie w codziennej walce i życiu z niepełnosprawnością.

Za wszelką okazaną pomoc z głębi serca dziękujemy – Cecylia i Tadeusz Rodzice Justyny.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom