Warachim Katarzyna

Nazywam się Katarzyna Warachim, jestem gliwiczanką. W dzieciństwie uległam wypadkowi, w wyniku którego stałam się osobą niepełnosprawną. Od tamtej pory mam niedowład czterokończynowy - niesprawne ręce i poruszam się jedynie na wózku. Wypadek ten  radykalnie zmienił moje życie oraz poglądy na świat i ludzi. Od momentu wypadku zmuszona jestem do korzystania z rehabilitacji oraz ciągłej pomocy osób drugich. Mimo to próbuję być osobą aktywną i w miarę możliwości nie rezygnować z tzw. „normalnego życia”, w miarę możliwości udzielam się społecznie. Moją pasją jest sztuka. Od 1995 roku jestem związana z Wydawnictwem AMUN, należę do Światowego Stowarzyszenia Artystów Malujących Ustami i Nogami. Jestem laureatką Nagrody Prezydenta Miasta Gliwic dla młodych twórców kultury w roku 1998. W roku 2014 zostałam wyróżniona w konkursie „Gliwiczanin Bez Barier”. Oprócz poezji, malarstwa i literatury interesuję się również filmem i psychologią. Jednak moją największą miłością jest teatr.

POMÓŻCIE MI CIESZYĆ SIĘ PEŁNIĄ ŻYCIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę  Fundacji Avalon z dopiskiem Warachim, 5052 pomagacie Państwo realizować moje marzenia. Będę bardzo wdzięczna za okazaną pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom