Wachowicz Artur

Witam. Nazywam się Artur Wachowicz urodziłem się w lipcu '89. W skutek nieszczęśliwego wypadku na rowerze 5 września 2010 roku doznałem uszkodzenia kręgosłupa i rdzenia kręgowego w odcinku szyjnym przez co jestem sparaliżowany od szyi w dół. Nie mogę ruszać nogami ani rękami ale nie straciłem wiary i nadziei na powrót do sprawności. Cały czas w miarę możliwości jestem rehabilitowany. Poruszam się na elektrycznym wózku ze specjalnym sterowaniem na brodę. Cały czas wspiera mnie rodzina, przyjaciele i dziewczyna… Moim marzeniem jest poślubić ukochaną, założyć rodzinę i być samodzielnym. Mimo dużego zaangażowania rodziny i przyjaciół potrzebuję pomocy w finansowaniu kosztownego sprzętu, zmniejszania barier architektonicznych i rehabilitacji.

POMÓŻ MI SPEŁNIAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wachowicz, 2519 pomożecie mi spełniać marzenia i sprawicie, że życie moje i moich najbliższych będzie łatwiejsze. Z góry dziękuje za każdą pomoc, pozdrawiam.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom